Προϊόντα και εφαρμογές νέας τεχνολογίας για ένα πράσινο βιοκλιματικό σπίτι, απαλλαγμένο απο τα συμβατικά συστήματα που δημιουργούν προβλήματα στην θερμοκρασία του σπιτιού αλλά και στην σπατάλη ενέργειας και χρήματος.

Μπορείτε εύκολα και οικονομικά να μετατρέψετε το συμβατικής κατασκευής σπίτι σας και κτίριο σε βιοκλιματικό.

Θερμοπροσόψεις με eps (διογκωμένη πολυστερίνη και χρωμοσοβά

Επιδαπέδια-ενδοδαπέδια φωτοβολταϊκή Θέρμανση-ψήξη με μόνη πηγή τον ήλιο (διατίθεται και επιταβάνια και επιτοίχια
Εναλλακτικοί τρόποι θέρμανσης
UV- φίλτρα τζαμιών για προστασία απο τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και ασφάλιση θερμογέφυρωνπερισσότεραΦιλμ αντιβανταλισμού και ηλιακής προστασίας τζαμιών
Μόνωση σκεπών και ταρατσών με eps
θερμομονώσεις εσωτερικές
Επένδυση συμβατικών σπιτιών (τούβλου) με θερμοπρόσοψη και μετατροπή σε βιοκλιματικά με χαμηλά κόστη
Εφαρμογή εναλλακτικών πηγών ενέργειας
Εφαρμογές απόκλισης υγρασίας
Εφαρμογές απώθησης ζέστης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες
Φωτοβολταϊκά συστήματα
περισσότερα
Πισίνες αυτοκαθαριζόμενες χωρίς χημικά

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων βιοκλιματικής φιλοσοφίας, ώστε να αποδίδουν εξοικονόμιση ενέργειας και εξοικονόμισης χρημάτων για το νοικοκυριό. Η φιλοσοφία των προϊόντων που αφορούν την θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού, να μην χρησιμοποιούνται ως πηγές ενέργειας το πετρέλαιο και το ηλεκτρικό αλλά ο ήλιος και ο αέρας. Έτσι διαθέτουμε συστήματα επιδαπέδιας θέρμανσης με μόνη πηγή ενέργειας το φως για την ψύξη και την θέρμανση του σπιτιού. Στα παράθυρα χρησιμοποιούμε UV-φίλτρα προστασίας, ώστε να μην επιτρέπουμε στις υπεριόδεις ακτίνες του ήλιου να θερμένουν το εσωτερικό του σπιτιού το καλοκαίρι και να μην επιτρέπουν στην χαμηλή θερμοκρασία του χειμώνα να ψ΄θχει το εσωτερικό του σπιτιού. Στην ίδια φιλοσοφία κινούνται και όλα τα προϊόντα μας, όπως στην ανακύκλωση του νερού κ.τ.λ.

φωτοβολταϊκά